luni, ianuarie 26, 2009

Castig vs Pierdere (partea 2)

Multumesc tipului care mi-a lasat comment la postul anterior,cand voi gasi o tipa ca aia si o sa fiu cu ea,ai o sticla de Ballentine's de la mine. .Sper sa dau sticla pana la ziua mea..Daca nu macar de majorat..
Dar sa trecem la postul mult asteptat..
Ce este de castigat si ce este de pierdut intr-o relatie bazata doar pe sex.
Pai exista cam 2 tipuri..Cei care se intalnesc si fac doar sex fara sa se intample nimic altceva...Si cei care se intalnesc..Tipul ii face un cadou tipei sau invers..Si dupa care fac sex..
In ambele cazuri se ajunge la sex,doar ca in al doilea caz tipul si tipa se respecta unul pe celalalt..Ceva de genul..Ok..Noi facem doar sex,dar parca mi-ar placea cand vi la mine sa-mi mai aduci si un colier,o bratara,eu sa-ti mai iau un parfum..Una alta..
De castigat intr-o relatie din aceasta este ca...(ati ghicit...) se face o gramada de sex.. Adica ai cu cine sa te relaxezi in caz ca prietena ta e virgina sau in caz ca nu te multumeste..Sau pur si simplu nu ai o prietena,o relatie stabila nu-ti place,dar iti place sa faci mult sex..In cazul acesta ai numai de castigat dintr-o relatie din aceasta..
Ar mai fi de castigat ca,in caz ca nu doresti sa te afisezi cu persoana respectiva,e perfecta o relatie din aceasta.nu va vede nimeni,de "babadit" va "babaditi"..Deci toate cele bune..
Mult respect pentru persoanele care au astfel de relatii...dar..
Este si o gramada de pierdut..Parerea mea..Cel mai important este ca..
Iti pierzi sentimentele !!! Esti obisnuit doar sa o bagi sa o scoti la un anumit interval de timp,pe un timp indelungat,si cand intalnesti o tipa de care te indragostesti " la prima vedere" sau pur si simplu ti-ai dori sa fi cu ea,nu mai poti sa te abti de la sex,obsinuit fiind cu tipa pe care o "multumeai" de fiecare data cand te vedeai cu ea.
Mai este de pierdut deoarece devi si anti-social la un moment dat,daca iti place prea mult ce faci..O sa ajungi sa te sune prietenii si sa te intrebe:
" Buey macho-man...Hai la una mica" Si tu o sa le raspunzi plin de sarcasm si aflandu-te langa partenera..Deja sunt la " una mica"..Imediat trec si la "una mare"..Si atunci o sa te dea dracului prietenii si nu o sa te mai sune..
Sau pur si simplu mai ai de pierdut prin simplul fapt ca nu esti destul de matur ca sa poti sa ti in "frau" o relatie adevarata,bazata pe iubire si incredere unul in celalalt,si cand toti colegii o sa fie cu partenera/partenerul in oras sau la o petrecere...Tu vei fi singur..Si...Probabil..Pe la jumatatea petrecerii te vei duce la tipa acasa sa o "gratulezi"...
Consider ca e mai mult de pierdut decat de castigat intr-o relatie bazata doar pe sex,dar eu m-as putea adapta la ambele..(ce nesimtit sunt...)
Oricum..Pentru ambele relatii..Fie ca sunt relatii stabile sau relatii bazate doar pe sex,ai nevoie de bani,asta daca te respecti in primul rand pe tine,si in al doilea rand pe tipa de langa tine.
Eu personal prefer relatiile stabile,si daca e sa fie si sex..Atunci e si mai bine..
Nu stiu ce preferati voi.dar va sfatuiesc daca nu a-ti facut-o inca,incercati sa va gasiti o tipa care sa fie pe placul vostru,si incercati sa aveti o relatie normala(stabila),si nu o sa regretati...
Pe mine ma ajuta cineva !?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu