joi, ianuarie 22, 2009

Oripilat..Scarbit..Si nu in ultimul rand..Racit...


Intamplare petrecuta intr-un restaurant din zona..Unde am avut proasta inspiratie sa merg,in loc sa fiu la scoala. Merg eu cu inca un tip,cu masina aspra,un Audi S3,deci o pot considera masina ok.Masinuta cu 2 usi,cocheta,frumusica,ca doar...La un restaurant/hotel de 5 stele nu poti merge cu Fiat..Ori pe jos..Ori cu o masina mai frumusica..Ok..Sa revin la subiect..Eu cu ale mele..El cu ale lui..
Vine stimabilul de chelner,un mic dejun ca eu muream de foame,el un Moccacino italian (sa-nebunesc daca nu putea sa ceara mai bine o cafea la ibric). Stam noi..Dupa un sfert de ora..Ajunge un tip..Sa zic un 45 de ani maxim..Si o tipa..O stiam de prin Timisoara..Naiba stie de pe unde,imi parea cunoscuta..Se pun la masa..Ii zic eu la coleg..Uite bah aici tata serios..Nu ca al nostru bah..Isi aduce fica sa manance la Royal (oups...). El cu cafeluta si piscotul,eu ma chinuiam sa mananc mierea,sa-mi mai astampar durerea de gat.
La 11 dimineata ei isi comandasera snitzel vienez..Deh..Fain tata...Dupa ce baga si formatia o melodie,ce tata model,isi invita fiica la dans..Se aseaza din nou la masa..Si spre surprinderea mea " tatal" o saruta pe gura pe "fiica". Dau un cot in coaste la prieten,si el sare ca ars..
-BAH AI VAZUT !?(strig eu in gura mare..) El nimic..Parca nu-l interesa..Am inceput sa ma aprind..Zic yo in sinea mea..Poate asa e moda..Si eu in clasa a4a aveam un coleg de clasa care se pupa cu maicasa pe gura..Da era maicasa..Si era si clasa a4a...Ok..Direct m-am dus cu gandul la celebrii Irinel si Monica..Si acuma cateva intrebari retorice..
Ok..Are bani..Da' daca avea undeva pe la 45 de ani cat estimam eu..Ce folosea pentru potenta !? Viagra e expirat..Sa inteleg ca se dadea cu crema,o tableta, o picatura ceva !? Ok...Deja devin acid..Mai dau un ghiont la prieten si ii zic..
La pariu ca daca o urmarim pe asta o sa vezi ca se mai arde si cu altii !?
-Taci mah..Ca are asta bani de ne-ngroapa ( zice colegul cu accent de mahala)..
Bun..Deci..Are potenta financiara tipul...
Eu ma tot gandeam..As fi pus un pariu cu prietenul,care dintre noi 2 o fura de la babalac pe tipa..Dar se pare ca desi au venit dupa noi,au plecat inaintea noastra..Cred ca si-a facut efectul picatura care o pui pe . . . Si dupa 30 min ti-o face ca si parul de-l pui sa sprijine via de struguri..(as mai fi pus un pariu,ca daca merg la tipa acasa,sigur are prin sertare si un vibrator pe care-l foloseste dupa ce o "satsiface" amorezatul)..
Si acuma o mica concluzie..Parerea mea..Mai mult ca sigur ca tipa se arde si cu "voinici tineri",si mai mult ca sigur ca,ea traieste in lumea ei. Adica ..Fato..Uite-te in jur..Ca mai is si din aia tineri cu bani multi..Si care is dornici de sex si alte cele..Nu doar babalacii au bani,nu vreau sa ma dau exemplu,dar mai bag si eu mana prin portofelu' lu' tatucu' la un chef..Mai una alta si ma descurc..As putea intretine o tipa ca ea fara prea mari eforturi,cred eu.
Dar deh..Ce sa faci..Cine stie !? Poate tipul nu are nevoie de picaturi sau crema,si e atat de vioaie si jucausa incat ii si roade unghiile daca tine mana in buzunar,asta numai el stie,si poate ca la tipa ii place martoaga tipului..Sau poate ca
si-au gasit iubirea..Sau poate ca...Spera ca sa aibe o relatie ca Irinel si Monica..Pacat ca nu am vazut masina tipului,ca eram dornic sa vad vreun X5,Q7 sau naiba stie..Si acuma o intrebare..Oare ce ii cumpara la fetitza cand va fi mare !?
Vreun Smart sau vreo fusta mini !?

Un comentariu:

  1. nu stiu de ce am impresia ca nu e adevarat ce ai scris aici si cred ai vrut ca o persoana anume sa se simta prost.oricum.........mersi

    RăspundețiȘtergere