luni, ianuarie 19, 2009

De ce !?
De ce daca ai tot ce iti doresti si primesti tot ce iti poate oferi o persoana,cauti pe altcineva!? Ok,poate nu m-am exprimat corect. Sa zicem ca tipul/tipa are pe cineva care ii ofera si ii da tot ce isi doreste.Ok.. Si pe langa asta mai sunt si impreuna de o gramada de timp..Iar dupa acel timp..Tipul/tipa vine la tine si iti zice..Sti ..Imi place de tine..Cu tine as vrea sa fiu...Chiar daca tu astepti de o gramada de timp ca tipul/tipa sa-ti zica lucrul acesta,parca ai si anumite indoieli,un simplu " imi place de tine" parca nu prea are valorea.Nu vreau sa fiu inteles gresit,adica eu as face aproape orice pentru o relatie cu o tipa de care mi-a placut ceva vreme,si cred ca oricine ar accepta,dar parca nu e in regula. Sunt la mijloc o gramada de sentimente cum ar fi: daca tu ii oferi chiar mai mult decat i-a oferit fostul prieten,si ei ii va placea de altcineva,tot asa se va intampla si cu tine..Si tot asa..Tot asa.. Tot timpul se va gasi cineva mai aspru/bazat/versat sau cum vreti sa-i ziceti voi..Decat tine..
Relatiile "ca in povesti" nu mai exista..Deja de la o anumita varsta iti dai seama de lucrul acesta..Acum sunt in dilema,parca nu as baga mana in foc..Sau as baga mana in foc si chiar daca m-ar arde..Sper sa revin cu sentimente mai bune..Pana atunci..Aveti grija de voi si incercati sa fiti cat mai buni.


update 1: Pe langa asta te mai si gandesti ca persoana respectiva se afla acum in bratele altcuiva in loc sa fie langa tine..
update 2: De ce in fiecare relatie de a mea trebuia sa fiu pregatit mental ca relatia s-ar putea termina urmatoarea zi..De atunci sunt asa..Nu cred ca tot ce se intampla bine,este cu adevarat bine..

Un comentariu:

  1. Prietene asculta la mine si asculta bine.Stiu ca iti pare ca lucrurile sunt sumbre si ce sa zic...in ziua de azi lumea arata din ce in ce mai rau.Dar sa nu crezi ca nu exista ,vorba ta, relatii ca in povesti pentru ca aici o sa o dai in bara.Poate nu la varsta asta pentru ca mai ai mult pana cand sa fi in asa o relatie dar va veni momentul potrivit :) .

    RăspundețiȘtergere