sâmbătă, februarie 07, 2009

Gesturi care o resping . .

V-ati intrebat vreodata de ce prietena voastra are uneori mofturi,sau pur si simplu face mutre..
Nu este neaparat vina voastra,dar poate ca a-ti facut unul din aceste mici gesturi..
Eu le voi posta doar pe cele mai importante,sau pe cele care cred eu ca sunt mai importante,deoarece eu neavand o relatie stabila nu imi permit sa dau sfaturi cuplurilor care sunt de ceva timp impreuna..
Totusi ..V-ati simtit uneori respins involuntar !?
Daca da,asa se poate intampla si in cazul ei,chiar daca uneori faci acel gest fara sa vrei..
Comunicarea este in general recomandata vizavi de orice subiect.. Nu e indicat sa faci pauze mari in dialog si sa dai dovada de timiditate excesiva sau lipsa de incredere.
Daca vorbesti doar despre realizarile tale,despre viata ta in general.Fii sigur ca tipa nu va mai avea loc sa-ti gaseasca cele cateva calitati pentru care ar fi sperat sa te placa..( de aici si deviza mea,toate la timpul lor)
Esti prea gelos !?
Nu ii ameninta colegul de scoala pentru ca i-a facut avansuri inainte sa apari tu in viata ei,si nu te certa cu ea pe tema asta,daca tot l-a refuzat.Nu fi suspicios cand vorbeste la telefon cu un barbat care ii este doar bun prieten,sau care a ajutat-o cand a avut nevoie de ceva.
Si daca se intampla vara sa o mai fluiere tipii pe strada,nu o certa pe ea,ea nu are nicio vina ca este sexy,ci ar trebui tu sa te simti foarte bine ca umbli cu o tipa care este apreciata si de catre alti barbati.
Fosta..prietena..
Fosta e fosta..Nu zice nimeni sa nu o saluti pe strada cand o vezi sau sa nu ii raspunzi la telefon cand te suna sa iti transmita " La Multi Ani ",dar nu pastra legatura zilnic cu ea,doar daca a-ti ramas prieteni foarte buni,altfel risti sa-ti placa iarasi de ea,si ai rani persoana cu care esti acum.
Inca ceva foarte important,parerea mea.
Nu o vorbi pe fosta prietena de rau,chiar daca s-a purtat foarte urat,si nu vorbi de ea zilnic cu persoana cu care esti acum.Daca o faci,s-ar putea ca persoana cu care esti acum sa zica ceva de genul: " De toate de care te-ai despartit,le-ai vorbit asa urat pe la spate" !?
Incearca in general sa-ti amintesti doar lucrurile frumoase petrecuta alaturi de fosta..
O desconsideri si nu ai incredere in ea . . .
Desi in mare parte nu se mai practica,anumite gesturi raman sfinte intr-o relatie care merita pastrata din considerente decente si in limitele bunului simt.
A plati unei tipe consumatia la bar,biletul la concert sau la film,a-i cumpara flori in mod dezinteresat,a-i oferi haina pe vreme rece,a-i deschide usa la masina cand urca sau coboara...etc.. nu sunt gesturi care ar da cuiva de inteles ca ea ar fi " intretinuta", ci sunt gesturi de bun simt pe care le faci ca sa arati ca esti cat de cat educat,si implicit o faci si pe ea sa se simta bine.Deci lucrurile astea nu sunt gresite daca le faci..
Referitor la incredere..Chiar daca sti ca tipa respectiva,a mai vorbit cu unul cu altul,dar nimic concret,acorda-i incredere maxima..
Daca va fi sa plece de langa tine va pleca oricum,nu trebuie sa-ti faci griji pentru asta.
O inseli !?
Greseala capitala,nu neaparat pentru simplul fapt ca va afla sau a aflat.
Sau poate ca nu va afla niciodata..
Dar cum te simti tu ca barbat,cand sti ca tipa te asteapta cu drag acasa sau in oras,sa va simtiti bine impreuna,sa fiti ca un adevarat cuplu..Si tu..
Mare smecher destept idiot si prost o inseli cu altul..Nu esti mai cool daca iti inseli prietena..O sa vezi asta pe parcurs,ci ai doar de pierdut.
Pune-te in situatia ei,ti-ai place sa afli ca te inselat !? Logic ca NU.
Asa ca nu insela daca nu vrei sa fi inselat..
Si nu in ultimul rand un citat din partea mea pentru cititorii blogului..

,,Daca astepti sa faci ceva pana cand esti sigur ca-l vei face bine, e foarte probabil sa nu faci mare lucru niciodata.'' - Win Borden


9 comentarii:

  1. Hmmm..., m-ai cam pus pe gânduri!

    " A învăţa că în viaţă, mai uşor se poate învinge ura cu dragostea, minciuna cu adevărul şi violenţa cu abnegaţia, ar trebui să fie un element fundamental în educaţia oricărui copil". (Mahatma Gandhi)

    RăspundețiȘtergere
  2. In comentariul trecuta ai scris " sunt un anonim "
    Deci anonim sau anonima !?

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca e destul de important sa sti daca o persoana e baiat sau fata..
    Tu ce crezi !?
    Mai ales pe un blog,unde totdeauna gandirea femeilor a fost diferita de ce a barbatilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spune-mi, dar vreau onestitate MAXIMA.
    Ti-ar plăcea să fiu "o" sau "un".

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa cum gandesti " o " .
    Tu sti cel mai bine ce esti,si daca gandirea ta este ok,nu ar mai trebui sa te ascunzi.
    Tu sti cel mai bine ce esti .

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca Anonim este prenumele tau,si in niciun caz numele de familie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu iti stiu numele de familie, iar prenumele pot doar sa ti-l intuiesc.
    Colindam pe net... si mi-a placut ce am citit!

    RăspundețiȘtergere