luni, februarie 02, 2009

Intrebari retorice !?

Haideti ca postul asta pe blog o sa fie un deliciu,cred...
Numai un om cu o gandire ca a mea s-ar putea sa se gandeasca la chestii din astea...Dar se mai intampla sa existe si oameni cu o gandire si mentalitate ca a mea(sper sa nu mai existe,ca nu e ok).
Sa zicem ca,dupa un timp indelungat,au inceput sa se intample o gramada de lucruri pentru tine,pe persoana de sex opus poate o intereseaza,poate nu..Dar tu resimti schimbarile,simti cum te-ai schimbat,mai mult sau mai putin.. Simti cum prinzi incredere in cineva..Desi..Poate mai ai anumite rezerve,pe care le-ai observat,si te-ai facut ca ploua cand s-au intamplat . . Tocmai ca sa nu va afecteze in vreun fel sau altul,sau ca sa va certati.
Oricum am deviat cam mult de la subiect..

Faza e ca sti ca toate aceste lucruri frumoase se vor termina mai devreme sau mai tarziu(eu sunt sceptic in privinta relatiilor)..
Desi te simti in al 9 lea cer cand te afli langa persoana respectiva,desi sti ca doar ea te poate fericita,desi sti ca ca ea este motivul pentru care te trezesti dimineata,si tot ea este motivul pentru care s-a inventat cuvantul " te iubesc " (neutilizat inca cu aceasta persoana,din pacate)..
Ar fi o gramada de chestii..Daca le insir..Vor fi mai lungi decat un sirag de margele cumparat cu 3.5 lei de la second..
Si acum intrebarea mea pentru voi,oarecum ciudata,si pe care cred ca nimeni nu si-a pus-o vreodata la un inceput de relatie(daca se poate numi)..
Ce te faci cand se va termina !?
Sti ca se va termina..Dar ce faci atunci !? E bine sa te pregatesti de acum pentru acel moment !?
Bine bine..Traieste clipa..Maine poate fi mai rau..Bla Bla..Voi aia fara sentimente..
E foarte greu sa faci o persoana care nu prea a avut sentimente puternice pentru cineva,sa aiba sentimente pentru o persoana,si persoana aceea sa-i insele asteptarile..
Nu..Nu sufar..Dimpotriva,sunt mai fericit decat am fost vreodata,dar...
Totodata cu fericirea pe care nu am mai intalnit-o pana acuma,ma gandesc,din pacate..
Ca dupa o clipa de fericire...Mai lunga sau mai scurta..Vine si o dezamagire..

Deci ce faci cand se va termina!? Acum zici " stiu ca te voi pierde",si atunci vei zice
" am stiut".
Cam ciudat postul asta,nu !? Ce face fericirea din oameni..Ii face sa se gandeasca si la clipele in care nu au fost asa fericiti ( cel putin in cazul meu ).
Incep sa bat campii..De ce postez asta pe internet !? Fiindca fiind pesimist,internetul e deocamdata singurul loc sigur unde sti ca iti poti exprima sentimentele,si ai garantia ca ele vor ramane acolo,publice,pentru o anumite perioada de timp.
De ce sa le faci publice !? E optiunea fiecaruia,poate ca unii sa invete din greselile tale,poate ca altii sa se amuze pe seama ta..
Oricum..
Ce faci cand esti foarte fericit de o chestie ce s-a intamplat de curand,si te-a schimbat mult in bine,si te gandesti cu "disperare" ca ea se va termina mai devreme sau mai tarziu,desi tu ai vrea sa tina o vesnicie..O vesnicie in care sa fi alaturi mult si bine de acea persoana,si pe care sa te poti baza tot timpul cand ai nevoie de ajutor sau cand ai nevoie de o persoana draga sa-ti fie alaturi.
PS: nu exista o " reteta" in care scrie cum sa nu pierzi o tipa,ci exista doar niste reguli nescrise care ne arata cum sa o pastram aproape de noi si sa o pretuim,mai departe depinde de bunul simt al fiecaruia..Dar ce te faci cand va veni timpul sa va despartiti,si desi ai incercat totul,nu se va mai putea face nimic !? ( sper sa nu fie si cazul meu,deoarece acum , o persoana ma face sa ma simt cel mai fericit si norocos tip din lume )

Un comentariu:

  1. tu de gandesti la despartire can inca nu a inceput bine??????ciudat..........

    RăspundețiȘtergere